Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Szalai Ádám

Íme Rossi kerete Szalai Ádám is pályára léphet. Szalai Ádám újra kerettag.


Hungarys Forward Adam Szalai Is Pictured Prior To The Friendly Match Picture Id176539163 695 1024 Football Match Sportsman

Helyen álló Gera Zoltánt egy duplával meg is előzné és azzal már az elmúlt 25 év legeredményesebb játékosának mondhatná magát a válogatottban.

. A csapatkapitány Szalai Ádám térdműtétje után újra meghívót kapott Kiss Tamás pedig újoncként tagja a magyar labdarúgó-válogatott keretének amely a világbajnoki selejtezősorozat utolsó két mérkőzésére San Marino és Lengyelország ellen készül. Szalai Ádám az MLSZ főtitkárától Vági Mártontól kapott egy plakettet. András Schäfer Central Midfield. Csudai Sándor - Origo.

Szalai Ádám péntek este San Marino ellen játszhatja a 77. Marco Rossi szövetségi kapitány keddi kerethirdetése során elmondta mivel az együttes gyakorlatilag nem juthat ki. A Mainz 33 éves magyar támadója a. Szalai Ádám 21 évesen 2009 februárjában Erwin Koeman szövetségi kapitánynál Izrael ellen mutatkozott be a magyar labdarúgó.

Roland Sallai Right Winger. A Kicker hívta fel a figyelmet egy érdekes statisztikai mérföldkőre Szalai Ádám kapcsán. A holland Cambuurban légióskodó Kiss Tamás és az olasz. Szalai Ádám újra a keretben A csapatkapitány Szalai Ádám térdműtétje után újra meghívót kapott Kiss Tamás pedig újoncként tagja a magyar labdarúgó-válogatott keretének amely a világbajnoki selejtezősorozat utolsó két mérkőzésére San Marino és Lengyelország ellen készül.

Válogatott mérkőzését és megszerezheti a 26. Marco Rossi szövetségi kapitány. Azzal hogy becserélték a szombati Bielefeld elleni bajnoki 90. Marco Rossi kihirdette a férfi A-válogatott keretét mellyel 12-én San Marinót fogadjuk a Puskás Arénában 15-én pedig a lengyelek ellen lépünk pályára Varsóban.

Ádám Szalai Centre-Forward. Szalai Ádám visszatért Szoboszlai Dominik fázott a válogatott edzésén 123 A 41-szeres válogatott Fiola Attila és a válogatott újonca a 20 éves Kiss Tamás Fotó. Percében történelmet írt a Bundesligában a Mainz magyar válogatott csatára Szalai Ádám. GóljátA 26 góllal utolérné az örök-góllövőlistán jelenleg Takács Józseffel holtversenyben 14.

A-válogatott mérkőzését játszotta még korábban Anglia ellen szerepelt 75-ödször a válogatottban. A CNN Türk úgy értesült hogy a Bajnokok Ligája címvédő Chelsea kész kifizetni Szalai 20 millió eurós kivásárlási árát s hivatalos ajánlatot fognak tenni hogy már a télen. Attila Fiola Right-Back. A 33 éves támadó egyébként San Marino ellen már a 77.

A csapatkapitány Szalai Ádám térdműtétje után újra meghívót kapott a magyar labdarúgó-válogatott keretébe amely a világbajnoki selejtezősorozat utolsó két mérkőzésére San Marino és Lengyelország ellen készül.


Szalai Adam


Pin On Hatterek


Szalai Adam In 2021 Running Sports


People Photos Football Match Football Image Sequence


People Photos Bayer 04 Leverkusen Arena Match


Pin On Football


Szalay Adam Football Players Football Wikipedia


Pin On Szala

Posting Komentar untuk "Szalai Ádám"